Despre noi

SC M&V Company SRL este o societate înființată în acord cu legile României, societate care este înregistrată la Registrul Comerțului sub nr J35 / 4509 / 1992, având codul unic de înregistrare RO 2804192.

Cu peste 20 de ani de experiență în care am deservit cu soluţii de ambalare inovatoare atât clienţi naţionali, cât și internaționali, suntem încrezători că avem experienţa şi pregătirea necesară pentru a vă oferi o gamă largă de produse şi servicii care vor satisface cerințele dumneavoastră cele mai exigente.

Ne străduim să dezvoltăm cea mai bună soluţie de ambalare pentru toate nevoile dumneavoastră si să vă oferim produse de ambalare utile pentru a vă asigura ceea ce aveți nevoie pentru a dezvolta afacerea dumneavoastră, cu maximă eficienţă şi fiabilitate.

Obiectivul nostru este de a vă oferi servicii de ambalare care vă vor stabili în afara competiției dumneavoastră şi vor avea un impact pozitiv asupra cotei de piaţă a afacerii dumneavoastră.

Principalul obiect de activitate este producerea ambalajelor din hârtie, saci, pungi, sacoșe, doze hârtie, containere din hârtie rigidă și cutii rotunde compozit, care sunt confecționate din material biodegradabil si care se pot recicla.

Promovează ambalajele din hârtie ! Produsele din hârtie, saci, pungi, sacoșe, doze hârtie sunt regenerabile, compostabile, reciclabile și refolosibile!

Reciclarea este o parte importantă de promovare a unei planete durabile.

Prin folosirea ambalajelor de hârtie, saci, pungi, sacoșe, doze hârtie veți susține mediul înconjurător. Datorită compoziției lor, ambalajele din hărtie nu reprezintă o ameninţare pentru mediul înconjurător.

 

Toate produsele sunt conforme cu cerinţele rigide ale ISO 9001.